De kracht van een eigen werkplaats in de interieurbouw

Wanneer u kiest voor een interieurbouwer met een eigen werkplaats, kiest u voor een ongeëvenaarde kwaliteit en flexibiliteit. Het stelt de vakman in staat om uw project van begin tot eind in eigen handen te houden. Dit betekent dat het eindproduct volledig op uw wensen en behoeften afgestemd kan worden.

Plaatmateriaal en HPL

In de eigen werkplaats is er vaak een ruime voorraad aan plaatmateriaal en HPL (High Pressure Laminate) aanwezig. Dit zijn materialen van hoge kwaliteit die veelvuldig in de interieurbouw worden gebruikt. Het plaatmateriaal zorgt voor de stevigheid en structuur van uw interieur, terwijl HPL een prachtige afwerking biedt die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is.

Zaagtafels en freesbanken

De aanwezigheid van professionele zaagtafels en freesbanken in de werkplaats is een ander groot voordeel. Deze machines stellen de interieurbouwer in staat om het plaatmateriaal en HPL nauwkeurig en efficiënt te bewerken. Het resultaat? Een perfect passend interieur, vervaardigd met de grootste zorg en precisie.

Servicegericht

Een eigen werkplaats draagt ook bij aan een servicegerichte aanpak. De interieurbouwer kan u op elk moment van het proces betrekken en uw feedback direct implementeren. Zo wordt uw visie werkelijkheid, ongeacht of u kiest voor een modern, klassiek, industrieel of een ander soort interieur.

Samengevat, de combinatie van een eigen werkplaats, een ruime voorraad aan kwaliteitsmaterialen en professionele machines, zorgt voor een interieurbouwproces dat aan al uw verwachtingen voldoet. Uw interieur is tenslotte een reflectie van uw persoonlijkheid en stijl, en verdient niets minder dan het allerbeste. 

Domino's counter design solid surface , and ceiling oak panel created in our own workspace 

 

Custom made Fresh Forward Subway® retail furniture special for digital orders.

Custom made Fresh Forward Subway® retail furniture

Apply High Pressure Laminate Subway de Lucht

Custom made Corian® panel with stainless steel bracket