Uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties 

Welkom bij Ulantech. Wij willen u graag informeren en adviseren over alles wat met elektrotechnische installaties te maken heeft. Of het nu gaat om een grote of kleine klus, wij staan voor u klaar. 

Groepenkast laten plaatsen 

Wilt u een nieuwe groepenkast laten plaatsen? Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van een veilige en betrouwbare installatie. Wij zorgen ervoor dat uw elektriciteitsvoorziening voldoet aan de huidige normen en regelgeving. Wist u dat wij zelfs een speciale afdeling hebben die zich volledig richt op meterkasten? www.meterkastmontage.nl

Elektrische storingen 

Ervaart u problemen met uw elektriciteit? Elektrische storingen kunnen voor veel overlast zorgen. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om deze problemen snel en vakkundig op te lossen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om weer snel 'up and running' te zijn. Voor de winkels hebben we zelf een speciaal noodnummer.

Gediplomeerde monteurs 

Onze monteurs zijn niet alleen ervaren, maar ook gediplomeerd. Zij hebben een uitgebreide opleiding gevolgd en blijven zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. U kunt er dus op vertrouwen dat uw elektrotechnische installaties bij ons in goede handen zijn. 

Boren en frezen leidingen