Call +001 555 801

Default welcome msg!

Sale!

FULL HD IP camera 2,3Mp

Schrijf de eerste review van dit product

FULL HD IP netwerk camera
Artikelnummer: dahua3mpoem

Voor 15u besteld, vandaag verzonden

Actuele status: In voorraad

Normale prijs: € 259,00

Speciale prijs: € 90,00

Ulantech

Productbeschrijving

Details

Professionele IP bewakingcamera

Met deze FULL HD IP netwerk camera van ulantech houd u uw bezit nauwlettend in de gaten.Deze camera is gemakkelijk om aan te sluiten en gemakkelijk in gebruik omdat deze alleen maar op een internet kabel hoeft aangesloten te worden. Door middel van de bijgeleverden schroeven kan deze carmera eenvouding aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd.

 

Dag en nachtbeeld

Overdag geeft deze camera een super beeld net zoals in de avond. Omdat het een FULL HD carmera is zijn de beelden die de camera weer geeft onzettend helder. Door de infrarood heeft de camera s'nachts ook een helder en scherp beeld. Deze camera heeft een verstelbare beeldhoek van 89,9-19,8°.zodat u iedere gewenste kijkhoek kan instellen.klik hier voor een nachtopname video.

 

Aansluiting

De camera wordt aangesloten middels utp kabel deze dient u simpel weg in uw router of switch te steken. De voeding van de camera kan worden aangesloten op een 12V Voeding of door middel van Poe ( power over ethernet) Poe wil zeggen dat de voeding over de utp kabel gaat u hoeft dus geen lossen voeding meer te instaleren bij de camera, wel moet u gebruik maken van een Poe switch of injector.

 

Beelden bekijken of terug kijken

Waneer u een NVR netwerk recorder van Ulantech in uw netwerk aansluit kan u alle IP camera's daarop bekijken of terugkijken zonder tussenkomst van een computer,echter is het ook mogelijk om alle IP camera's van Ulantech dmv de hier te downloaden software te bekijken met u computer.

  •  Full HD 1080p
  • 2,3M pixel
  • 2,8/12mm lens
  • 12V en Poe
  • Vandalisme vrije behuizing
  • IP66 voor buiten

Extra informatie

Extra informatie

Gebruik Buiten
IR 40M
beeldhoek 2,8/12 89,9/19,8°
sensor 1/2.9 sony COMS 2.1
lens 2,8mm
Tv lijnen 2,3Mp 1920*1080p
Manufacturer Ulantech
Color Wit

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: FULL HD IP camera 2,3Mp