creating the best retail stores

Een mooie winkel bouwen kan alleen maar met het beste vakmanschap.

creating the best retail stores

Interieurbouw is onze passie , kastenwand op maat gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst binnen 1 dag.

creating the best retail stores

Een mooie winkel bouwen kan alleen maar met het beste vakmanschap.


creating the best retail stores

Ook daar hoort een Camera bewaking systeem bij.


creating the best retail stores

Een alarmsysteem met meldkamer aansluiting mag niet ontbreken.


Welkom bij Ulantech Retail Solutions

Wij zijn een team van ervaren professionals die zich inzetten voor het bouwen en verbouwen van winkels, het installeren van camerabeveiligingssystemen, en het uitvoeren van diverse elektro werkzaamheden. Van het verhelpen van een storing tot het uitvoeren van een complete installatie, wij staan voor u klaar.

Bouwen en Verbouwen van Winkels

Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe winkel of het moderniseren van een bestaande, wij zorgen ervoor dat uw winkelruimte perfect is afgestemd op uw behoeften. Ons team houdt rekening met alle aspecten, van de lay-out tot de verlichting, om een aantrekkelijke en functionele winkelomgeving te creëren.

Camerabeveiliging Systemen Installeren

Veiligheid is essentieel voor elk bedrijf. Daarom bieden wij professionele installatie van camerabeveiligingssystemen aan. Onze systemen zijn ontworpen om u gemoedsrust te geven, wetende dat uw bedrijf wordt beschermd.

Elektro Werkzaamheden

Onze elektro werkzaamheden variëren van het oplossen van een eenvoudige storing tot het installeren van een compleet elektrische installatie die wordt voorzien van alle keuringen. Ongeacht de omvang van de taak, u kunt erop vertrouwen dat ons team de klus snel en efficiënt zal klaren.

Verlichting voor Bedrijven en Winkels

Goede verlichting kan een wereld van verschil maken in de sfeer en functionaliteit van uw bedrijfs- of winkelruimte. We helpen u met het kiezen en installeren van de juiste verlichting om uw ruimte te verlichten en te accentueren.
Wij kijken ernaar uit om u te helpen met uw volgende project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!Onze belofte aan u

Als ondernemer streeft u naar het beste voor uw winkel. U wilt uw klanten de hoogste kwaliteit bieden en hun verwachtingen overtreffen. Wij begrijpen dat als geen ander. Met onze krachtige contacten en jarenlange ervaring zijn wij in staat om u precies dat te bieden.

Oog voor detail

Maar wij gaan verder dan dat. Wij begrijpen dat elke winkel uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een service die op maat gemaakt is voor uw winkel. Wij luisteren naar uw wensen en zetten alles op alles om deze te realiseren.
Wij zijn er voor u, ongeacht de grootte van uw winkel of de branche waarin u actief bent. Samen zorgen we ervoor dat uw winkel zich kan onderscheiden en succesvol kan zijn.

Uw succes is ons succes

Wij geloven in een sterke samenwerking. Uw succes is ons succes. Laten we samen werken aan een stralende toekomst voor uw winkel of bedrijf.